duminică, ianuarie 10

Ţeluri înalte!

Nu te teme să îţi propui ţeluri cât mai ridicate, cât mai suprarealiste, cât mai utopice, chiar dacă toţi vor crede că nu o să le atingi nici cât de puţin şi toţi vor crede că o iei pe un drum greşit şi îţi vor râde în faţă! Nu ceda pentru că nu punctul din vârf te bucură. Bucuria aia e trecatoare, plăcerea e trecătoare, e ca atunci când ţi-e sete şi bei apă!Primul pahar de apă te bucură pentru că îţi stinge setea(ăsta a fost ţelul tău-să scapi de sete)..al doilea pahar deja nu te mai încântă la fel..iar al treile...bine al treilea e deja prea mult pentru tine!Ce te bucură este drumul până îţi atingi ţelul..aici apar bucurii şi tristeţi, împliniri şi dezamăgiri, probabil sentimente mult mai intense decât cele din momentul în care ţi-ai atins ţelul!
Şi până la urmă după ce ajungi în vârf nu mai ai unde să te duci decât în jos!
Îndrăzneşte şi călătoreşte, după cum spuneau nişte versuri, fără bilet de întoarcere!

17 comentarii:

adi4streetcore spunea...

interesante idei dar la faza cu ajunsul in varf mai exista o varianta... :) dupa ce ajungi in varf singura directie in care te indrepti este spre ... groapa :) mai vorbim.

LooIgFu spunea...

hmdea...dar poate inainte sa mori nu iti atingi telul!De fapt avem prea multe teluri in viata si asta ar insemna ca atunci cand iti atingi unul sa si ajungi in groapa:)))
si mc:)

SALITOS spunea...

Fiecare tel pe care tu il ai si nu il atingi este o dezamagire.. Asadar, de ce sa alergam sa ajungem in varf pentru niste dezamagiri?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
LooIgFu spunea...

nu trebuie sa vezi lucrurile asa! Daca nu il atingi niciodata, inseamna ca nu ti-ai dorit lucrul ala cu adevarat, sau ca poate nu ti-ar fi adus fericire daca il atingeai! Totul are un sens! Acum tu trebuie sa te bucuri de drumul pe care mergi pana sa il ajungi! Sa iti propui o tinta spre care sa mergi e mare lucru, decat sa mergi pe un drum haotic! Iar atunci cand esti pe drum, indiferent ca e cu tinta sau nu, e bine sa fii atent si la marginea lui...pentru ca iti poate indica foarte multe lucruri! Iti poate creea multe fericiri, dar si dezamagiri din care tu sa inveti! Pana la urma rolul nostru e sa invatam...sa invatam din orice!
Love and Peace!

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Joana Sabino spunea...

(:

chaussures air max 90 current spunea...

so nice ,thank you for sharing.

Amine spunea...

camsmelbourne swingersBut they don't understand

Informer spunea...

Interesante idei...

Masaj erotic Bistrita spunea...

Imi plac postarile de pe blogul tau, ar trebui sa scrii mai des. :)

Suflet de curva spunea...

bine zici

Paul spunea...

Frumos articol, imi plac ideile exprimate in el si felul in care l'ai alcatuit. Bravo, felicitari.

crema anticelulitica spunea...

Trebuie sa fii realist si sa îi lasi pe altii sa viseze în continuare.

Ron Gallemore Retina Macula Institute spunea...

i like the work very much! nice blog!
Ron Gallemore Retina Macula Institute

seo web spunea...

I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.
seo web

water damage san diego ca spunea...

I enjoy reading your blog; I find most of them to be thoughtful and interesting.
water damage san diego ca