duminică, iunie 8

Repar greseala de exprimare!

aaa..DA!..simteam nevoia sa repar o greseala de expriamre gasita cam des prin blogul meu:D
Foarte des am vorbit de faptul ca urasc Romania..ca e o tara de cacat...etc etc...
RECTIFIC acum aceasta imensa greseala:
ROMANIA este o tara minunata...avem niste munti minunati care ajung la inaltimea de 2544m, deci drumetiile pot fi foarte bine venite aici...avem o bogata retea hidrografica, avem dealuri, campii, avem o clima temperat-continentala, cu precipitatii relativ reduse si avem diferente mari intre anotimpuri..astfel putandu-ne bucura vara de mare, iar iarna de munte si zapada...avem pur si simplu de toate..avem zacaminte de tot felul...si multe altele...
Si daca spun asta nu insemna ca ma contrazic...ci doar am avut o exprimare gresita!...DE CACAT in tara asta..sunt de fapt oamenii din ziua de azi!
Si probabil gresesc sa ii critic...dar critic tocmai lucrurile impotriva carora lupt si lucrurile pe care eu nu le fac!DeCe?..simplu! Pt ca mi se par irelevante si lipsite de orice urma de cultura si logica!
EXITA politicieni corupti in tara asta?!?!DA oamnilor...asta pentru ca noi i-am ales!Pentru ca noi nu i-am auzit cand de fapt vroiau sa ne spuna asta:
imn.wav -
EXISTA manele in tara asta!?!?!DA oamnilor..pentru ca noi le ascultam!
EXISTA pe sticla asa zisii "mari vedete ale ROMANIEI"-oamnei carora le cade sapa din buletin?!?!DA oamnilor..pentru ca noi ne mandrim cu ei..pentru ca noi ii promovam!
EXISTA prostia?!?!?!DA! DA! DA! de 3xDA!..si asta pentru ca noi suntem prosti, suntem prosti pentru ca nu stim sa valorificam ce trebuie, pentru ca pentru noi conteaza mai mult sa ai o casa cu piscina si sa i te lauzi vecinului cu noul lant de nuj cate kilograme de aur, sau cu noul iubit care are un mercedes ultima serie,care te-a plimbat prin tot orasul si cu faptul ca te-a vazut vecina de la doi care era plina de invidie!
TE mandresti! TE crezi tare...si daca ai chiloti de unica folosinta cumparati de la colt de strada si pe ei scrie mare si citet D&G astfel sa te poti mandri ca ai haine de firma cumparate direct din PARIS(logic ca nimeni nu trebuie sa stie ca tu i-ai cumparat de la tata Floarea care vinde la taraba de la colt)..si exemplele pot continua! Exemplele se afla in jurul nostru!
Noi nu ar trebui sa vrem sa fim ca altii..noi ar trebui sa invatam ce trebuie apreciat cu adevarat...romanii, candva, au fost un popor care si-a iubit patria, obiceiurile, un popor ce a luptat pentru autonomie, pentru dreptate si pentru noblete, pentru ca in ziua de azi sa se duca totul de rapa datorita scursurilor care ne conduc si care ne inconjoara!
REPET... poate e o prostie sa critic...si nu spun nici ca in alte tari ar fi mai bine..spun doar ca ROMANIA a inceput sa gazduiasca cel mai prost animal:ROMANUL!
Deci acum se poate intelege de ce am considerat o greseala faptul ca am zis ca ROMANIA este de cacat!Cand spun ROMANIA..ar trebui sa ma gandesc mai intai la teritoriu...la suprafata..la istorie...din pacate toate acestea au fost eclipsate de PROSTIA ROMANILOR..si de aici si greseala mea!
deh...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa nu mai vorbim de cocalarii care poarta conversatii pe strada tip : ba ai f***t-o paia ?"
da bah da-o in plm ca era buna , proasta!...
Sau femeile de la magazin care te trimit sa schimbi fiindca nu au ele sa iti schimbe sau care iti dau guma de mestecat in loc de rest. Sau omul ala grabit care te injura fiindca treci pe trecerea de pieton si el mergea cu 100 la ora si poate neh se grabea si nu a putut sa puna frana.
Ai cea mai mare dreptate. Romania este o tara mult prea frumoasa pentru a gazdui cretini de tipul asta.

>:D<