sâmbătă, octombrie 4

Descriere ampla a unei secunde de viata

Incepe prima secunda.

Stare de nestare completata de putina ardoare de visare....in timp ce aroma patrunde in adancul creierului si adulmeca ultima idee pe care o mai ai.Te aruci sub vechea plapuma de ganduri prafuita si respiri adanc...sustragi din adierea vantului si ultimul firicel de polen aruncat de flora gandirii si dintr-o data resimti o durere de burta. Iti introduci mana plina de mizerie ca sa sustragi acea durere dar ea se prinde cu putere de stomacul tau.Prinde radacini si incepe mai nou sa urle.Incerci sa inghiti senzatiile dar ele te inebunesc odata cu ochii care ii zaresti atintiti asupra ta din coltul uitat al camerei tale. Stai si adulmeci sunetele dar stomacul tau nu mai rezista.Multumesti imaginatiei tale pentru senzatiile de greata...Multumesti tarii tale pentru toate mizeriile care ti le ofera...multumesti babei din autobuzul plin pentru ca respira in fata ta de fiecare data ca un mistrt gata sa moara...multumesti politistului din intersectie care te-a facut de cacat ca nu ai traversat strada regulametar...le multumesti tuturor ca in fiecare zi incearca sa-ti faca viata un calvar...si singura reactie pe care o mai ai.. e sa le oferi un pistol incarcat asa sa te scape de prostia lor.
Acum e randul tau sa inchizi ochii, sa ii reinventez pentru ca ei sunt in mintea ta.Greata si-a spus cuvantul, vibratiile ei cutreiera trupul care se zbate printre vorbele lor.Vomiti cuvintele si sunetele care ti-au captivat mintea.Dansul lor fara de cap te-a eliberat. Curand iti vei arunca gandul in marea ispita a tentatiilor voodoo.Vor deveni marionete..simpli roboti fara suflu de viata intr-o lume de gheata.
Ingurgitare, savoare, reactie intarziata asupra unor vise lasate de ei in preajma sentimentului tau de liberatate.Acorduri, versuri...si apoi aroma cafelei care ne-a alintat ranile peste de care s-a ridicat bandajul lipit pana in departarea carnii vinete. Urlul carnii se aude acum in mintea ta prabusita de timpul care a simit visul mirosului de viata.Nimic mai mult ..nimic mai putin decat un suflet care lupta in lumea lipsita de tel.

Incepe a doua secunda...

Niciun comentariu: