miercuri, aprilie 30

Legalizati MARIHUANA!!


Consider ca oamenii ar trebui educati si ar trebui sa fie facuti sa inteleaga faptul ca marijuana nu este un drog.Ea este o planta si atat."Dumnezeu a lasat-o pe Pamant.Daca El a puso aici si EL vrea sa o lase sa creasca, cine ii da Guvernului dreptul sa spuna ca Dumnezeu greseste?"declara Willie Nelson.
De ce este impotriva legii?O intrebare paradoxala atata timp cat ea creste in mod natural oriunde pe fata planetei.Iar ideea ca Guvernul sa fie impotriva naturii este putin cam....nenatural.
Oricum legalizarea marijuanei intr-o tara ca Romania este aproape imposibil.Asta cel putin pentru moment.Inca in aer mai persista aerul comunist si probabil legalizarea(daca v-a avea loc) ar fi posibila doar dupa ce 3-4 generatii vor fi schimbate la conducere.Deocamdata daca într-o ţară conservatoare ca a noastra un parlamentar care ar susţine legalizarea acestui drog e sigur ca el nu va obtine voturile cetatenilor in urmatorul mandat.Asa ca miscarile raman foarte timide.
Inca in mintea oamenilor nu a ajuns ideea ca marijuana nu ofera o dependenta fizica asa cum o face nicotina, alcoolul sau cofeina...ci ea devine un obicei deci doar o dependenta psihologica ar putea ramane..lucru de care e foarte usor sa scapi daca vrei.
SO..LEGALIZE MARIJUANA!!! desi asta o sa se intample in timp e bine sa se puna problema de acum...
Daca s-ar legaliza marijuana totusi .... am avea si ceva beneficii :
-turismul (ar veni straini la noi in tara din toata colturile lumii)
-economia nationala (banii nu ar mai ajunge in mainile traficantilor, ci ar ajunge la stat)
- protectia mediului (dintr-un hectar de marijuana se poate scoate mai multa hartie, mai multa decat din 10 hectare de copaci)
- nu s-ar mai duce toti copiii la puscarie pentru ca ii prinde Politia cu 1 , 2 grame la ei...
- este o planta medicinala (in tarile occidentale aceasta planta este folosita pentru anumite boli la plamani)
- de asemenea este si condiment pentru anumine feluri de mancare
- fiind legalizata nu toata lumea ar mai fi tentata sa o incerce ...etc..
In concluzie ... Legalizarea acestei plante ar aduce destule beneficii .... .
S-au facut anumite sondaje in licee "Cati dintre voi ati consumat Cannabis , hasis, marijuana (aproape 70 % din liceeni romani am spus DA . 15 % ar dori sa incerce cel putin o data in viata , iar restu de 15 % au zis NU) .
In Olanda turismul a crescut cu 200 % de cand sa legalizat marijuana , iar bugetul statului este cu aproape 400% mai mare decat in anii precedenti .
Nu mai am NIMIC DE SPUS DECAT: LEGALIZATI IARBAAAA DACA NU PENTRU NOI ATUNCI PENTRU BINELE TARII ....


Pentru mai multe info about marijuana see this:

4 comentarii:

Ionuţ Bunescu spunea...

poate ca ar fi ok, dar cu limita de varsta si de gramaj [maxim pe care sa il poti avea la tine]

apropo, un sincer stf [glumesc] pt ca nu iti pot vedea pozele de la hi5 [pt ca nu sunt in lista de prieteni]

Anonim spunea...

"Inca in mintea oamenilor nu a ajuns ideea ca marijuana nu ofera o dependenta fizica asa cum o face nicotina, alcoolul sau cofeina" ...
(alea au dependenta PSIHICA, fizica iti ofera doar chimicalele care te baga in sevraj ( cocaina, heroina, crack, amphetamine, meta-amphetamine) dependenta fizica = durere de oase, de carne, ameteli, transpiratii, ( FIZICE )

"In Olanda turismul cu 200 % de cand sa legalizat marijuana ," ... banuiesc k vroiai sa zici " A CRESCUT cu "... dar mamanci din cuvinte...



duduie ori esti dependenta de iarba? :))) spun NU legalizarii . NU vreau ca toti cocalarii sa`si puna poze fumati pe hi5 langa sticla de JB si dansand pe manele. Spuneti NU Legalizarii , cum ar fi trebuit sa spunem NU mediatizarii Vamei Vechi ( mai nou se asculta ozone in VV, peste 5-6 ani o sa fie si Guta )



spun NU la pedeapsa penala a consumului. ATAT

LooIgFu spunea...

1.hmm.greseala am corectat`o si am scris si cuvantul pe care il mancasem:P.mc pt sesizare desi tonul nu`l comentez

2.mai informeazate in legatura cu dependenta fizica si cea psihica si ceea ce le genereaza.Alcoolul, de exemplu, poate crea o dependenta psihica, dar se poate ajunge si la una fizica. Daca ce zic eu acum nu e adevarat...atunci de ce e denumit ALCOOLISMUL o boala din care se poate muri?De ce celor care sufera de ea..in momentul opririi din consum incep sa tremure tot timpul?..si exemplele pot continua...

3.Tu ai dat un motiv stupid pentru care nu vrei sa se legalizeze..crede`ma ca sunt cocalari care fumeaza mai mult decat noi...care detin de 100000 de ori mai mult decat noi...
de iarba toti dau!!!
ah da..si cocalarii crede`ma ca in mare parte au mai multi bani ca sa-si plateasca amenda decat noi..deci pt ei nu o sa fie nicio diferenta...

sooo..spuneti DA legalizarii!!!

ssstely spunea...

Daca ar conta votul meu as vota pentru. Stiu ca se fumeaza marijuana in mediile frecventate de politicienii nostri, la intalnirile neprotocolare dintre ei. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar vad romania ca pe o tara condusa de niste politicieni constipati. Ar fi ok sa fie legalizata marijuana.