miercuri, aprilie 9

Un prim impuls pt societate!!!

Doar cateva zile au trecut de la incheierea summitului NATO!Acesta a fost un alt motiv pentru a ne da seama de tara in care locuim...probabil am fi preferat cu totii sa nu ni se ofere aceasta posibilitate, sau macar sa ni se serveasca prostia autoritatilor romane cu lingurita..probabil am fi preferat sa traim in minciuna ...atata timp cat nimeni nu este stimulat si nimeni nu este in stare sa faca ceva ca sa opreasca asta!Toate te duc la o ura continua fata de tot ce tine de sistemul roman!!!!De ce??!?!Simplu vezi mintile corupte din ROMANIA, vezi inca indoctrinarea comunista care se simte in aerul pe care il respiram, vezi cum intr-o tara ca asta valorezi doar cat ai..nu cat esti!..vezi copii cersind pe strada, vezi oameni murind de foame... vezi cum intrebarile tale raman fara raspuns mereu..vezi cum razboiul dintre comunism si democratie nu s-a terminat..si cum democratia a ramas doar un rezultat al comunismului!!VEZI ROMANIA!!!
Cum poti sa fii impartial si sa zici ca nu se intampla nimc cand tot ce exista aici se numeste o continua manipulare...cum acum se fura doar la nivel mare sub numele de: politica, conducerea orasului, conducerea regiei, conducerea asociatiei de propietari orice fel de conducere a oamenilor! Se fura tot ce au si se fura tot ce vor avea, inclusiv munca pe care o vor depune caci o vor depune pentru ceva ce va fi deja furat de la oameni. Si totusi puscariile sunt pline cu... cei care au uitat sa-si plateasca o taxa, cu batranele care isi ocupa pe drept pamantul, cu cei care n-au prieteni in justitie, cu cei care au luat o gaina si merita zeci de ani de puscarie... ca doar au luat de la rudele si prietenii care au ferma de pasari si terenurile si fabricile si uzinele.
Cum sa fii imaprtial cand vezi ca nu exista politicieni de cariera, ci doar hoti de cariera fara teama de pedepse..cum sunt votate doar papusi cu sfori in functii inalte, papusarii fiind ori fosti comunisti acum fara stapan care sa-i potoleasca, ori actuali primi tunari/mafioti.
Institutiile statului sunt corupte, politia e condusa cu succes ca o firma, pana si suprema teama dinainte fata de securitate e uitata..si DE CE?!?!? pt ca nu-si mai merita respectul..probabil ar fii mai multa ordine fara!FARA politicieni doar cu interese proprii, FARA politisti care in loc sa te apare iti ofera posibilitatea sa te distrugi mai repede, FARA oameni de afaceri care nici nu-si mai merita titlul de antrepenori...oameni care intr-o afacere nu mai au succes datorita strategiei de management, ci doar datorta faptului ca reusesc in tot ceea ce se numeste CORUPTIE!!
Sa fie oare acesta finalul?NICIODATA!! acesta este doar un inceput al radacinilor comuniste care se stabilesc puternic in ziua de astazi prin pionii politici educati in acest spirit comunist!
Si uite cum un simplu summit...cu cativa militanti anti-NATO te ajuta sa incepi sa iti dai sema de tara in care traiesti!! ACUM razboiul trebuie sa fie doar in noi..trebuie sa realizam ce vrem..trebuie sa realizam ce primim!!!
EI nu ne vor pe noi in a ne exprima parerea- de asta toata libertatea de miscare este suprimata si toate drepturile fundamentale ne sunt ingradite ...




ei au nevoie de noi ca sclavi, noi suntem seva lor, datorita noua ei traiesc bine, iar noi ce?!?!..noi nu vedem..noi ne supunem!!EI au nevoie de pamanturile inca ale noastre ca sa avem unde munci pentru EI! Conducatorii nostri ne vand pe noi cu tot cu viitor, ne vand pamanturile si tot ce-i construit in tara pentru... o casa, o masina, o avere, pe bani de nimic....TOTUL ESTE O JUNGLA!!!cine detine putere mai multa are dreptul de a-l ucide pe cel cu putere mai mica..sau fara putere...de a-l strivi...de a-l elimina...
Acei 50 tineri militanti au incercat sa lupte impotriva acestor lucruri...si ce au primit in schimb? In schimb de la noi au primit ignoranta si insulte..ei au incercat sa ne fereasca de ceva rau, au incercat sa ne deschida ochii sa vedem care sunt adevaratele nevoi ale tarii noastre!! Oare principala problema a noastra era sa cheltuim milioane de euro in armata in timp ce sistemul nostru educational, medical sunt la pamant...in timp ce noi nu suntem in stare sa ne ingrijim batranii si copii abandonati..o tara in care chiar daca ai 3 joburi si muncesti nu reusesti sa castigi un salariu indeajuns de bun ca sa-ti permiti o casa.Oameni buni credeti ca trecem prin vr-un razboi si avem nevoie de ajutoare??Pana acum NU..dar in acest timp au fost sute de soldati romani care au luptat ca sa apere teritoriile altor tari!!Oare asta ne dorim ?!?!

FACETI CEVA!!!


Cum va puteti imagina ca un grup de 50 persone ar putea sa opreasca un summit NATO??NU!!nu ar putea ..in schimb ce pot face e sa ne dea noua un impuls...sa ne deschida ochii macar putin..si sa realizam in ce mare cacat traim!!
ASA CREZI CA ARATA DEMOCRATIA???Informeaza-te!!!..Lupta!!!...FA CEVA!!!


Niciun comentariu: